Įdiegus „Windows Phone“ atnaujinimą savavališkai sugadinamas prietaisas

Programišių komanda „Chevron WP7“ išleido įrankį „Windows Phone 7“ įdiegti „NoDo“ programos atnaujinimą. Po šios procedūros „Windows Phone 7“ veikia sparčiau, ištaisoma krūva klaidų, bei suteikiama galimybė kopijuoti ir įkelti tekstą. Tiesa, „Microsoft“ primigtinai ragina jo nelegaliai nediegti.
 

Nelegaliai atnaujinus sutrinka programos darbas


Iki šiol šie prašymai nebuvo pagrįsti, tačiau paskutinysis „Windows Phone“ kūrėjų komandos pranešimas paaiškino jų nerimą dėl neoficialaus atnaujinimo. Pasirodo, įdiegus „NoDo“ su „Chevron“ pagalba prietaiso gali nebepavykti atnaujinti tradiciniu būdu vėliau. „Microsoft“ visų smulkmenų nepateikė, tačiau įdiegus „NoDo“ pažeidžiama sistema atsakinga už „Windows Phone 7“ sekančius atnaujinimą. Pasak kompanijos, vienintelis būdas tuomet atnaujinti prietaisą tik atstačius senąją operacinę sistemą. Patys vartotojai to padaryti negalės ir jiems teks kreiptis į operatorių.


Tie, kas visgi netiki kompanijos žodžiais turėtų žinoti, jog šiuo metu „Chevron WP7“ atnaujinimo įrankis jau pašalintas iš jų tinklapio, o jį sukūręs Chris Walsh viešai paprašė žmonių paklausyti „Microsoft“ patarimo ir neatnaujinti sistemos.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas