2012 bus išleista oficiali Styvo Jobso biografija

Kompanijos „Apple“ generalinis direktorius Styvas Jobsas sutiko bendradarbiauti su „Simon & Schuster“ leidykla bei padėti kurti pirmąją oficialią biografiją apie jį patį. Knyga „iSteve: The Book of Jobs“ pasirodys 2012 bei pasakos paties Jobs, jo šeimos, kolegų ir įmonės konkurentų atsiminimus apie jį ir jo darbą.
 

Styvas Jobsas

Iki šiol nebuvo išleista nė viena oficiali tokio pobūdžio knyga. Šiuo metu knygų lentynose galima rasti kitų biografinių knygų apie šį žmogų. Visgi, jos nėra rašytos su Styvo sutikimu ir kartą jis buvo itin nepatenkintas vienų leidėjų darbu bei 2005 metais nebeleido tęsti prekybos savo parduotuvėse „John Wiley & Sons“ leidyklai, išleidusiai Jeffrey S. Youngo ir Williamo L. Simono parašytą neoficialią „iCon: Steve Jobs, The Greatest Second Act in the History of Business“ knygą.


Naująją knyga apie „Apple“ vadovą rašys Walteris Isaacsonas. Jis yra buvęs CNN ir „Time magazine“ žurnalų vyriausiasis vadovas, parašęs bestselerius apie Benjaminą Frankliną ir Albertą Einšteiną. Šiuo metu jis „Aspen Institute“ generalinis direktorius ir prezidentas.


Isaacsonas rašys apie vieną įsimintiniausių šiandienos verslininkų bei vieną didžiausių inovatorių laikomą Steve Jobsu. Šiuo metu jam penkiasdešimt šešeri metai. Styvui kelis kartus teko kovoti su labai sunkomis sveikatos problemomis ir sausį dėl ligos Jobs paliko „Apple“ kompaniją trečią kartą per septynerius metus. Per šį laiką jis išgijo nuo reto, tačiau pagydavo kasos vėžio bei išgyveno kepenų transplantaciją. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas