HTC išleido sensaciją (Video)

HTC kompanija Londone pranešimo spaudai metu oficialiai pristatė „HTC Sensation“ telefono modelį. Pristatymas sekė po kelių valandų nuo „Qualcomm“ įmonės Vokietijoje nutekintų duomenų apie „Sensation“ savybes ir išvaizdą – kitaip tariant, modelis buvo pristatytas kaip pati tikriausia sensacija.
 

„HTC Sensation“

Be to, tai pirmasis dviejų branduolių telefonas su 768MB darbine atmintimi iš šios kompanijos. HTC prietaise įmontuotavo 1,2GHz spartos „Snapdragon“ procesorių, todėl šis modelis pats pažangiausias Taivano kompanijos asortimente. Be to, prietaisas taip pat naudoja „Android 2.3.3“ su naująja „HTC Sense 3.0“ vartotojo sąsaja. Atnaujinta išvaizda sukurta taip tarytum pradžios langai erdvėje suktųsi 360 laipsnių kampu viena ašimi.


Kamera telefone taip pat ne ką mažiau šauni. 8 milijonų taškų raiškos kamera leidžia filmuoti „Full HD“ 1920 ir 1080 taškų raiškos vaizdą, o priekinė kamera leidžia skambinti VGA kokybės vaizdo skambučius. Modelis taip pat gali įrašinėti stereoskopinį garsą bei naudojant specialią programą vaizdo medžiagą redaguojame tiesiog telefone.


Vaizdus, nuotraukas ir kitą medžiagą tvarkyti su šiuo modeliu turėtų būti išties smagu. Juk prietaise įtaisytas 4,3 colių „Super LCD“ ekranas. Jis atkuria kaip niekada aukštą 960 ilgio ir 540 pločio taškų raišką su 16:9 kraštinių santykiu. Taip pat naudojamas „Gorilla Glass“ stiklas apsaugoti šį didelį ekraną nuo įbrėžimų.


Ekranas išties didelis, todėl ir pats modelis nėra mažutis. Telefono ilgis siekia 126,1 milimetrų, plotis ir storis – 65,4 ir 11,3 milimetro. Svoris – 148 g. Po tokio dydžio korpuso galiniu dangteliu paslėpta 1520mAh bateriją – talpiausia HTC baterija iki šiol.


Nors kompanija nepaskelbė kada prietaisas pasirodys Lietuvoje, jo galima tikėtis birželio mėnesį. Pirmiausia juo bus prekiaujama išskirtinai „Vodafone“ operatoriaus. Vėliau maždaug gegužės viduryje modelis pasirodys kitų Europos operatorių prekių lentynose.
 

„HTC Sensation“ pristatymas


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas