Japonijoje telefonas su „Windows 7“ ir „Symbian“

Japonijos mobiliojo ryšio operatorius „NTT DoCoMo“ ruošiasi išleisti „Fujitsu“ pagamintą F-07C telefono modelį su 4 colių liečiamu ekranų, 1024 pločio ir 600 aukščio ekrano raiška bei naudojama „Symbian“ arba „Windows 7“ operacine sistema ir išslenkančia pilnaverte kompiuterine QWERTY tipo klaviatūra.
 

F-07C telefonas su „Windows 7“

Apie prietaisą rašome būtent dėl jo galimybės groti „Symbian“ arba „Windows 7“ operacines sistemas. Tai leidžia modelyje įmontuotas „Intel Atom“ procesorius su 32GB atmintimi. Šiuo metu nėra žinoma kiek prietaise bus naudojama darbinės atminties. Taip pat nežinoma ar telefonas veiks X86 pagrindu bei ar bus naudojama atskira ARM mikroschema leisti „Symbian“. Jei visgi ARM sistema bus įdiegta telefonas galbūt vienu metu pajėgs leisti abi sistemas.


Tiesa, tai reikalautų milžiniškų baterijos resursų, o pats telefonas su „Windows 7“ yra kiek didokas. Jo storis beveik 2 centimetrai, ilgis – 125 cm, o plotis – 61 cm. Tai išties gremėzdiškas prietaisas nors kitą vertus palyginus jį su nešiojamais ar interneto kompiuteriais – „Windows 7“ prietaisais – įrenginys išties kompaktiškas.


Kalbant apie galimybę prietaisą išmėginti, F-07C modelis greičiausiai niekada neiškeliaus iš Japonijos bei kainuos nemenką sumelę.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas