Susikūrė mobiliųjų programėlių bendruomenė Lietuvoje

Balandžio 14 dieną susikūrė nauja Lietuvoje mobilių aplikacijų bendruomenė MobappLT. Bendruomenės narys Artūras Jegorenkovas džiaugiasi susitikimo rezultatais ir pasidalintomis žiniomis. Pirmajame susitikime dalyvavę mobiliųjų telekomunikacijų entuziastai aptarė, kaip svarbu kuriant mobiliąsias technologijas tarpusavio pasitikėjimas, bendraminčių ratas, žinios ir „startup“ renginiai.
 

Mobiliosios aplikacijos Lietuvoje populiarėja

Iniciatyvių grupių skiriančių didesnį dėmesį mobiliosioms aplikacijoms skaičius auga nuolatos. Didesnį susidomėjimą šia tema taip pat rodo operatoriai, dėl šios priežasties talentingų žmonių bendradarbiavimas tarpusavyje kaip niekada svarbu. „Svarbu dalintis tarpusavyje žiniomis, kad greičiau augtumėm ir įgytumėm geresnius gebėjimus. To reikia norint sukurti ką nors didingo ir parodyti pasauliui. Taip pat galėtumėm pasitikrinti savo idėjas ir jų vertę“, - sakė Artūras.


Bendruomenės iniciatoriai taip pat ragina prisidėti prie sekančio susitikimo, kuris įvyks balandžio 26 d. Vilniaus Hub patalpose (Galvydžio g. 5, Vilnius, Šiaurės miestelis). Daugiau informacijos netrukus.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas