„Apple“ džiaugiasi „iPhone 4“ ir „iPad 2“ sėkme

Kompanija „Apple“ pranešė palankius pirmojo 2011 metų ketvirčio finansinius rezultatus. Naujasis kompanijos uždarbis pasiekė 24,6 milijardus JAV dolerių, o pelnas – 5,99 milijardus. Lyginant su praeitų metų tuo pačiu laikotarpiu, kompanija uždirbo 83 proc. daugiau, o įmonės pelnas išaugo net 95 proc.
 

„iPad 2“ neša sėkmę „Apple“

Taip pat vertėtų paminėti, jog labiausiai šiuos skaičius įtakojo itin sėkmingi „iPhone 4“ ir „iPad 2“ prietaisų pardavimai. Kompanija „Apple“ pranešė pardavusi net 18,65 milijonus „iPhone“ vienetų per šiuos tris mėnesius. Per šį laikotarpį taip pat buvo parduota 4,69 milijonų „iPad 2“ prietaisų.


„Uždarbiui išaugus 83 proc., o pelnui 95 proc., mes dirbame visu pajėgumu“, - sakė Styvas Džiobsas, „Apple“ kompanijos generalinis direktorius. „Mes tęsime naujovių taikymą ir tai priminsime šiemet.“


Džiobsas kalbėdamas apie naujovių taikymą ir apie to priminimą šiemet be abejonės turėjo omenyje „iPhone 5“ modelį. Iki šiol naują „iPhone“ modelį „Apple“ pristato vasarą birželio mėnesį, tačiau šiemet pavasarį pristatytas „Verizon“ JAV operatoriaus tinklui pritaikytas „iPhone 4“ modelis kartu su gerais finansiniais rezultatais gali pastūmėti „iPhone 5“ pristatymą iki lapkričio mėnesio.


Laukiamas naujasis „iPhone 5“ turėtų pasiūlyti didesnį ekraną, spėjama 4 colių, taip pat 8 milijonų taškų raiškos kamerą.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas