„Sony“ pristatė dviejų ekranų planšetę

Kompanija „Sony“ pristatė du naujus S1 ir S2 planšetinių kompiuterių modelius su „Android 3.0“ operacine sistema. Pirmasis įtaisas tai tradicinė planšetė skirta konkuruos su „iPad“. Tuo metu S2 modelis yra kur kas įdomesnis bei turi net du liečiamus ekranus.
 

„S1“ modelis kairėje ir „S2“ dešinėje

Įtaisyti du talpos principu veikiančius liečiamus ekranus šiame prietaise leidžia atlenkiamas modelio korpusas. Prietaisas primena didesnį „Kayocera Echo“ telefono modelį apie kurį rašėme prieš porą mėnesių. Kaip ir „Echo“ telefone, atvėrus S2 modelio korpusą prieš akis pasirodo du ekranai, jų skersmuo 5,5 colių ir kiekvienas atkuria po 1024 bei 480 taškų raiškos vaizdą. Prietaisas naudoja „Tegra 2“ dviejų branduolių procesorių, taip pat turi įtaisytą priekinę ir galinę kamerą, „PlayStation“ sertifikatą leidžiantį žaisti „PlayStation“ žaidimus.


„PlayStation“ žaidimus taip pat leidžia S1 modelis su 9,4 colių skersmens liečiamu ekranu. Jo raiška 1280 ir 800 taškų. Be to, šis prietaisas, „Sony“ teigimu, leidžia nuotoliniu būdu valdyti kitus kompanijos produktus – televizorius, muzikinius centrus namų kino sistemą ar kitką.


Ne gana to, šie du prietaisai siūlo prieigą prie bevielio interneto, 3G arba 4G tinklo. Pranešama, jog modeliai prekyboje pasirodys rudenį. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas