Pradedama prekyba baltais „iPhone 4“ modeliais

Kompanija „Apple“ gegužės 28 dieną pradeda prekybą baltais „iPhone 4“ telefonų modeliais. Nuo šiandien baltą 16GB talpos modelį už 199 JAV dolerių sumą ir 32GB talpos versiją už 299 JAV dolerius galima įsigyti internetu www.apple.com sudarant sutartį su „AT&T“ arba „Verizon“ operatoriais , „Apple“ parduotuvėse arba iš oficialių „iPhone“ platintojų Olandijoje, Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Airijoje, Anglijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose bei dar dvidešimtyje šalių. Lietuvoje modelį kiek vėliau platinsiantys „Omnitel“ dar nepaskelbė pirkimo sąlygų.
 

Pagaliau pasirodė išganingasis „iPhone 4“


Juodu „iPhone“ modeliu „Omnitel“ prekiauja nuo spalio 16 dienos. Visame pasaulyje prekyba šiuo modeliu buvo pradėta pernai birželio 24 dieną, taip pat vasario 10 dieną buvo išleista CDMA tinklui pritaikyta modelio versija, tačiau abu kartus baltos spalvos „iPhone“ modeliai buvo atidėti dėl nežinomų priežasčių. Sunkumus su kuriais buvo susidurta kuriant baltą „iPhone“ paaiškino Styvas Džbosas, „Apple“ generalinis direktorius, ir „Apple“ kompanijos viceprezidentas Phil Schiller.


„Tai nelengva, - sakė P. Schiller, - Tai ne taip paprastai kaip nudažyti ką nors baltai. Yra daug svarbi dalykų renkantis medžiagas – kaip jos laikysis bėgant laikui, taip pat kaip su jomis veiks sensoriai.“


Pasirodo, norint pagaminti baltos spalvos „iPhone“ netgi būtina atsižvelgti į vidines detales. Baltos spalvos modelis tarytum baltaodis žmogus, jam reikia papildomos apsaugos nuo ultravioletinių spindulių. Jeigu „Apple“ būtų paskubomis išleidusi tokį modelį neišsprendusi problemų, vadovų tikinimu, jie neabejotinai būtų sulaukę šimtų naujienų antraščių su nusiskundimais.


Tiesa, ši istorija turi kitą medalio pusę. Nors „Apple“ pagaliau išleido baltą „iPhone“, jie jau ruošiasi penktojo šio modelio pristatymui rugsėjo mėnesį. Rudenį pasirodysiantys modelis turėtų atkeliauti su didesniu ekranu, visiškai atnaujintu dizainu bei kur kas spartesniu procesoriumi. Dėl šio netrukus pasirodysiančio modelio vis dažniau užduodamas klausimas, pirkti šį modelį ar verčiau laukti „iPhone 5“?


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas