Išmanusis telefonas „LG Optimus 2X“ – Gineso pasaulio rekordų knygoje

„LG Electronics“ (LG) išmanusis telefonas „LG Optimus 2X“ pateko į Gineso rekordų knygą kaip pirmasis pasaulyje telefonas su dviejų branduolių procesoriumi. Tai suteikia LG telefonui didesnį greitį ir našumą, sklandžiai veikiančias daugialypės terpės pramogų savybes.
 

LG telefonas pateko į Gineso rekordų knygą


„Didžiuojamės, jog „LG Optimus 2X“ tapo prestižinės Gineso pasaulio rekordų knygos dalimi. Šis telefonas skelbia naują išmaniųjų telefonų „dviejų branduolių“ erą, išsiskiriančią beprecedenčiu greičiu ir veikimu. Dėl unikalių savybių, tokių kaip HDMI atvaizdavimo funkcija „HDMI mirroring“, „LG Optimus 2X“ yra išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema iškirtinės kokybės pavyzdys“, - sakė Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.


LG pirmą kartą apie „LG Optimus 2X“ paskelbė 2010 m. gruodį, o 2011 m. sausį naujasis LG telefonas pirmą kartą buvo pristatytas Las Vegase vykusioje vartotojiškos elektronikos parodoje „CES 2011“. Šiais metais „LG Optimus 2X“ ketinama pristatyti daugelyje pasaulio šalių.


„NVIDIA“ sukurta dviejų branduolių „Tegra 2“ platforma išsiskiria laikrodžio tikslumu veikiančiu 1 GHz taktinio dažnio greičiu, mažu energijos sunaudojimu, sklandžiu programų veikimu atkuriant vaizdo ar garso įrašus. Lyginant su vieno branduolio procesorių turinčiais telefonais, „LG Optimus 2X“ leidžia greičiau naršyti internete, sklandžiau žaisti žaidimus, užtikrinti momentinį prisilietimo atsako laiką ir kelių programų veikimą vienu metu.


„LG Optimus 2X“ geba atkurti ir įrašyti aukštos 1080p HD raiškos vaizdą, atkuria „Adobe Flash Player“ formato turinį. HDMI atvaizdavimo funkcija „HDMI mirroring“ leidžia „LG Optimus 2X“ prijungti prie kito HDMI sąsają turinčio įrenginio ir tokiu būdu telefone esančią informaciją matyti didesniame ekrane. „LG Optimus 2X“ taip pat leidžia perkelti įvairių formatų informaciją į su DLNA standartu suderinamus išorinius įrenginius.


Dėl HDMI atvaizdavimo funkcijos ir giroskopo vartotojai gali į išorinį ekraną tiesiogiai perkelti „LG Optimus 2X“ esančius žaidimus, tuo tarpu patį telefoną naudoti kaip žaidimų konsolę. Telefone integruota priekinė kamera leis papildyti informacijos turinį, lizdas „microSD“ formato atminties kortelėms suteiks galimybę išplėsti atminties talpą, tuo tarpu 1500 mAh elementas užtikrins pakankamai ilgą baterijos veikimo laiką. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas