„Samsung Apps“ parduotuvėje – daugiau nei 1000 naujų programėlių Lietuvos vartotojams

„Samsung Electronics“ skelbia, kad Lietuvoje, pirmojoje iš Baltijos šalių, „Samsung“ programėlių parduotuvė („Samsung Apps“) yra atnaujinama daugiau nei 1000 programėlių. Nuo šiol vartotojai Lietuvoje gali įsigyti ir mokamas programėles. Mokėjimai atliekami kredito kortele: vartotojams nebereikia siųsti trumposios žinutės, pakanka įvesti kredito kortelės duomenis vieną kart ir vėliau pirkti bei parsisiųsti programėles kada panorėjus.
 

„Samsung Waves“

„Samsung Apps“ programėlių parduotuvė veikia su „Bada“ operacine sistema. Tai speciali operacinė sistema „Samsung“ mobiliesiems telefonams. Vartotojai gali parsisiųsti įvairiausius žaidimus, skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose.


Be to, jie kviečiami programuoti ir pristatyti savo programėles „Samsung Apps“ parduotuvėje. Vartotojai gali ne tik naudotis, bet ir patys kurti programėlių parduotuvės turinį, dalintis savo idėjomis ir kūriniais su kitais. Specialiai programuotojams „Samsung Apps“ puslapyje pateikiamos nuorodos ir visa informacija, kaip įgyvendinti savo idėjas.


„Samsung“ programėlių parduotuvė „Bada“ sistemai buvo pristatyta 2009 metų rugsėjo mėnesį, o pernai buvo suteikta galimybė programėles pirkti išmaniesiems „Samsung“ televizoriams.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas