„GTA San Andreas“ kopija atkeliauja į „Android“ ir „iOS“ (Video)

Kompanija „Gameloft“ šiandien išleido netrukus pasirodysiančio 9MM žaidimo pristatomąjį vaizdo įrašą. Žaidimas primins „Gameloft“ sukurtą „Gangster“ bei visiems gerai žinomą „Rockstar Games“ studijos „Grand Theft Auto: San Andreas“.
 

„San Andreas“ dvasia dvelkiantis 9MM

Šiuo metu detalės apie žaidimą vis dar slepiamos. Neoficialių šaltinių teigiamu, 9MM leis įsijausti ne į gatvės nusikaltėlio, bet į policijos pareigūno kailį. Be to, žaidime bus galima laisvai važinėti automobiliais ir keliauti po 9MM miestą. Įdomu, jog pristatyme demonstruojamas vaizdas priešais automobilio vairą. Tikriausiai galime tikėtis išties smagaus GTA ir „Need for Speed: Shift“ kompiuterinių žaidimų mišinį telefone priminsiančio žaidimo. Kalbant šia tema dar plačiau, vertėtų atkreipti į susišaudymo sceną ir sulėtintą vaizdą. Jei tai tikros žaidimo eigos efektas, galime taipogi tikėtis „Max Payne“ žaidimo pojūčių.


Kalbant apie paties žaidimo atmosferą galime pakomentuoti tik vaizdo pristatymą. Veiksmo miestas iš pažiūros primins Losandželą arba, GTA kalba, San Andreas. Tiesa, kur iš tiesų vyks veiksmas oficialiai nepranešta.


Žaidimas Lietuvoje pasirodys po keleto savaičių. Jis bus platinamas „Android Market“, bei „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiams. Kaina šiuo metu neskelbiama.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas