„LinkedIn“ pasiūlys interneto mygtuką darbo paraiškoms

„LinkedIn“ pristatys interneto tinklapių mygtuką „Apply With LinkedIn“ darbdavių svetainėms. Šis mygtukas turėtų pasirodyti prie darbo skelbimų bei vieno pelės mygtuko paspaudimu iškart leis paprašyti peržiūrėti lankytojo „LinkedIn“ anketą įvertinant jį siūlomai darbo vietai.
 

„LinkedIn“ logotipas


Taip pat darbdaviai galės naudotis papildomomis šio mygtuko funkcijomis, jie galės akimirksniu užduoti bendrus klausimus ir įsitikinti, ar darbo ieškantis asmuo yra pasirengęs pakeisti gyvenamąją vietą vardan pareigų ir pan.


Toks internetinis mygtukas nebus naujiena. Po didelės „Facebook“ pasiūlyto „Like“ mygtuko sėkmės, tai tapo labai populiaru ir analogus jau pristatė „Google“ su „Twitter“. „Apply With LinkedIn“ visgi atliks kiek kitokią funkciją ir yra labai svarbus ne tik darbdaviams, bet taipogi pačiai interneto kompanijai. Šiuo metu darbo paieškos sprendimai įmonei sukrauna apie 43 proc. pelno.


„LinkedIn“ taip pat yra didžiausias verslui skirtas socialinis tinklas pasaulyje. 2002 metais įkurta kompanija šiemet kovo 22 dieną skelbė turinti milijoną užsiregistravusių profesionalų daugiau nei 200 pasaulio šalių. Šis socialinis tinklas padeda ieškoti darbo ir palaikyti su darbu susijusius socialinius ryšius profesionalų tarpe.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas