Vėl nebeveikia „Skype“

Antradienį sutriko „Skype“ veikla. Apie tai praneša tūkstančiai vartotojų, o pati kompanija jau oficialiai patvirtino, jog dalis vartotojų negali prisijungti prie jų sistemos.
 

Nustojo veikusi „Skype“


Pirmieji pranešimai apie šiandienos problemas pasirodė „Twitter“ socialiniame tinke. Čia pradėjo skųstis daugelis vartotojų iš viso pasaulio, Lietuvoje prie „Skype“ taip pat negali prisijungti daugelis vartotojųs.


„Skype“ tvirtina jau radusi bėdą dėl kurios vartotojai negali prisijungti bei ją taisantys. Taip pat kompanija ragina nepanikuoti. „Jums nereikia nuolat bandyti prisijungti prie „Skype“ – kai tik galės prisijungti, programa tai atliks automatiškai“, –‚Skype“ cituoja portalas „15min“.


Šiuo metu „Skype“ neveikia dešimtyse pasaulio šalių – Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Italijoje, Olandijoje, Bulgarijoje, Baltarusijoje, Kroatijoje, Australijoje, Japonijoje, Malaizijoje, Brazilijoje ir kitose šalyse, taip pat Lietuvoje.


Paskutinį kartą „Skype“ programos darbas sutriko gegužės pabaigoje, prieš tai taip pat šiais metais buvo panašių problemų. Dalis nepatenkintų vartotojų naujas vis dažniau pasikartojančias programos bėdas sieja su „Microsoft“ sandėriu bei „Skype“ pirkimu už 8,5 milijardų JAV dolerių sumą.


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas