„Mokipay“ mokėjimų paslauga – ir „Ežio“ vartotojams
Išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ vartotojams nebereikia krapštytis piniginėje, ieškant smulkiųjų pinigų – nuo šiol jie gali patogiai atsiskaityti su „Mokipay“. Šia paslauga jau sėkmingai naudojasi „Omnitel“ abonentai ir „Extra“ vartotojai. Patogi, laiką taupanti ir padedanti išlaidas kontroliuoti „Mokipay“ sistema bus diegiama Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos mokyklose ir universitetuose, bendradarbiaujant su šių įstaigų viešojo maitinimo vietomis. „Mokipay“ taip pat gali būti integruota į patekimo į mokyklos teritoriją sistemas.
 
Lietuva yra viena pirmųjų pasaulio šalių, kuriose teikiama NFC (angl. Near Field Communication) technologijos pagrindu veikianti inovatyvi mobiliojo mokėjimo paslauga, leidžianti atsiskaityti už pirkinius nenaudojant mobiliojo ryšio sąskaitos.
 
Atsiskaitymas naudojantis „Mokipay“ paslauga, kai mokėjimo suma yra nedidelė, įvyksta per porą sekundžių ir trunka trumpiau nei mokėjimas grynaisiais pinigais, o atsiskaitymas didesnėmis sumomis, suvedant saugos kodą, yra greitesnis nei mokėjimas banko kortele. Tai teigiamai įvertino krepšinio aistruoliai Europos vyrų krepšinio čempionato metu, atsiskaitydami už pirkinius krepšinio arenose ir jaunimas, kuris atsiskaito su „Mokipay“ kavinėse „Cofee Inn“, „McDonalds“ restoranuose bei „Statoil“ degalinėse.
 
-       „Omnitel“ klientai buvo pirmieji, kurie nuo vasaros gali naudotis naująja mokėjimų paslauga „Mokipay“. Jos vartotojas -  jaunatviškas naujovių mėgėjas, paslauga besinaudojantis populiariausiose kavinėse, greitojo maisto restoranuose, degalinėse. Manome, kad „Mokipay“ taps populiari tarp „Ežio“ vartotojų, kurie mums yra itin svarbūs, entuziastingai priimantys bei vertinantys naujoviškas mobiliojo ryšio paslaugas, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas. Pasak jo, šis atsiskaitymo būdas turėtų būti itin patrauklus moksleiviams ir jų tėvams, nes į mokyklą nereikės nešiotis grynųjų pinigų.
 
-       Mokėti telefonu – tiesiog labai patogu. Nuo šiol pažangiausieji galės apsieiti be senamadiškos piniginės ir patogiau atsiskaityti už pirkinius mokyklose, kavinėse, o visai netrukus – net ir mokėti viešajame transporte. „Ežiai“ vieni pirmųjų pasaulyje pradeda mobiliųjų atsiskaitymų revoliuciją, – sakė „Mokipay Europe“ vadovas Markas Zbarskis.
 
„Ežio“ vartotojams bus organizuojamos akcijos, kurių metu, atsiskaičius per „Mokipay“, tam tikra suma bus sugrąžinama į „Mokipay“ bei „Ežio“ sąskaitas.
 
Norintiems „Mokipay“ naudotis esamiems „Ežio“ vartotojams tereikia įsigyti „Mokipay“ lipduką ir nemokamai pasikeisti SIM kortelę. Tai galima padaryti „Omnitel“ salonuose. Naujiems „Ežio“ vartotojams bus pasiūlytos specialios pakuotės su tinkama SIM kortele ir „Mokipay“ lipduku, kurias jau šį mėnesį bus galima įsigyti „Omnitel“ salonuose, „Maxima“ parduotuvėse bei kioskuose „Lietuvos spauda“ ir „Rkiosk“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Atsiskaitymui su „Mokipay“ naudojama speciali „Mokipay“ sąskaita, kurią galima papildyti pavedimu, banko kortele arba kioskuose „Lietuvos spauda“ bei „Rkiosk“. Ši sąskaita nėra susijusi su mobiliojo ryšio sąskaita.
 
Visos vietos, kur galima įsigyti bei papildyti „Mokipay“ pakuotę ir atsiskaityti su „Mokipay“ yra nurodytos „Mokipay“ interneto svetainėje.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas