„Omnitel“ mobiliojo interneto tinklas – sparčiausias Lietuvoje

Pranešimas spaudai

- „Siekdami patenkinti augančius savo klientų poreikius, mes kryptingai investavome į „Omnitel“ tinklų aprėptį ir pasiekiamumą ir siekėme, kad „Omnitel“ 3G tinklas būtų plačiausias šalyje. Džiaugiamės savo vartotojams suteikdami ir didelius mobiliųjų duomenų persiuntimo greičius mūsų 3G ir 4G tinkluose, leidžiančius visavertiškai naudotis sparčiu mobiliuoju internetu ir išmaniaisiais įrenginiais“, – sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Matavimų duomenimis, vidutinė sparta naršant interneto puslapius (HTTP) „Omnitel“ tinkle siekia 348 kb/s, o vidutinis duomenų atsisiuntimo greitis (FTP-D) siekia 7104 kb/s.

Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, „Omnitel“ pirmauja Lietuvoje pagal 3G tinklo aprėptį Lietuvos teritorijoje. „Omnitel" 3G tinklą sudaro 770 bazinių stočių, juo gali naudotis 90 proc. Lietuvos gyventojų. Praėjusiais metais „Omnitel” pirmoji iš Lietuvos judriojo ryšio bendrovių Lietuvoje pradėjo teikti 4G paslaugas, kuriomis šiuo metu gali naudotis visų didžiųjų miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio – gyventojai. 


Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas