Televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientai galės pasinaudoti valstybės teikiama kompensacija
Nauji televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientai nuo šiol turės galimybę pasinaudoti valstybės teikiama kompensacija už skaitmeninei televizijai žiūrėti reikiamos įrangos įsigijimą. Šia didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO paslauga besinaudojantys klientai jau yra pasirengę spalio 29 dienai, kai analoginės antžeminės televizijos transliaciją planuojama nutraukti.
 
Nauji paslaugų „Skaitmeninė GALA“ klientai galės įsigyti priedėlius už 100 litų, gauti valstybės tokią pat sumą atitinkančią kompensaciją bei už paslaugas sutarties galiojimo laikotarpiu mokėti mažiau. Sudarius 36 mėnesių paslaugų teikimo sutartį, televizija „Skaitmeninė GALA“ jiems kainuos vos 20,90 litų per mėnesį. Sudarius 2 metų sutartį, paslaugos kaina sieks 24,90 lito per mėnesį.
 
Kitiems televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientams TEO reikiamą įrangą paslaugų naudojimosi laikotarpiui suteikia nemokamai, o paslaugos kaina siekia 29,90 lito per mėnesį.
 
TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, su šiuo pasiūlymu televizija „Skaitmeninė GALA“ taps itin patraukli ir mažesnes pajamas gaunantiems asmenims.
 
„Vyresniems ir dažnai atokiose vietose gyvenantiems žmonėms pereiti prie skaitmeninės antžeminės televizijos yra daug paprasčiau tampant mokamos televizijos paslaugų klientu. Paslaugų teikėjas padės išspręsti visus rūpesčius dėl reikiamos įrangos, antenos įrengimo ar signalo kokybės. Tad klientai ir po spalio 29 dienos, išjungus analoginės antžeminės TV transliaciją, bus ramūs, kad ir toliau matys ne tik kelis lietuviškus, bet ir kelias dešimtis populiariausių pasaulyje kanalų“, – teigė N. Ivanauskas.
 
Priedėlius įsigiję bei paslaugos „Skaitmeninė GALA“ klientais tapę asmenys iki lapkričio 20 dienos dėl kompensacijų galės kreiptis į savivaldybių socialinės paramos skyrius. Kompensacijos teikiamos šeimoms ar vienišiems asmenims, kurių pajamos vidutinės pajamos vienam asmeniui sudaro ne daugiau nei 525 litus per mėnesį.
 
Beveik visoje Lietuvoje teikiamų skaitmeninės antžeminės televizijos paslaugos „Skaitmeninė GALA“ klientai turi galimybę matyti iki 43 pramoginių, pažintinių, sporto, žinių ir raiškiosios televizijos kanalų lietuvių, anglų, rusų ir kitomis kalbomis. Daugiau informacijos apie paslaugą „Skaitmeninė GALA“ – tinklalapyje www.gala.lt. .

Pranešimas spaudai.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas