„Huawei“ flagmaną „Ascend P1“ galės įsigyti ir lietuviai
Pasaulinė mobiliųjų technologijų kompanija „Huawei Device“ paskelbė pradedanti Lietuvoje prekiauti savo išmaniųjų telefonų flagmanu „Ascend P1“. Šis dviejų branduolių aparatas ne tik yra greičiausias savo klasėje, tačiau pasižymi ir vienu ploniausių 7,69 mm storio korpusu. Kartu su Lietuva, telefonas atvyksta ir į daugelį Europos, Australijos, Pietų Amerikos ir Azijos rinkų. 


 
„Huawei Ascend P1“ iš kitų aparatų išsiskiria savo išvaizdos ir pažangių techninių savybių deriniu. Telefonas turi greitą dviejų branduolių 1,5 GHz „Cortext-A9“ procesorių, 4,3 colių qHD „Super AMOLED“ lietimui jautrų ekraną su „Corning Gorilla“ stiklu ir 8 megapikselių aukštos raiškos BSI vaizdo kamerą. Pramogų mėgėjams „Ascend P1“ siūlo „Dolby Mobile 3.0 Plus“ garso sistemą, suteikiančią 5.1 tipo erdvinio garso pojūtį. Naujuoju telefonu taip pat galima dirbti su prezentacijomis bei PDF formato dokumentais. 
 
„Naujasis modelis pasižymi ne tik didele galia, tačiau ir elegantišku dizainu bei gera surinkimo kokybe,“ – sako „Huawei Device“ pardavimų vadovas Lietuvoje Wang Fei. „Pristatydami šį flagmaną, patvirtiname savo pasiryžimą siekti tvirčiausių pozicijų išmaniųjų telefonų rinkoje. Siekiame Lietuvos vartotojams pateikti pažangiausias mobiliąsias technologijas už sąžiningą kainą.“
 
Lietuvoje „Huawei Ascend P1“ jau galima įsigyti „Tele2“ salonuose. Telefono kaina be sutarties siekia 1489 litus.
 
Apie „Huawei Device“
„Huawei Device“ Co., Ltd gamina mobiliuosius telefonus, 3G ir 4G mobiliojo interneto modemus bei maršrutizatorius. Kompanijos vystomi „Hi Space App Store“ ir „Management Cloud“ projektai užtikrina įrenginių technologinį pažangumą bei paprasto naudojimo galimybes. Daugiausia dėmesio skirdama vartotojams, „Huawei Device“ siekia kurti paprastai valdomus ir pažangiausius pasaulyje išmaniuosius įrenginius. 2010 m. pabaigoje kompanijos produktai buvo parduodami daugiau nei 500 operatorių visame pasaulyje. Daugelis didžiausių pasaulio mobiliųjų operatorių, tokių kaip „Telefónica“, „China Mobile“, „Vodafone“, „T-Mobile“, „BT“, „China Telecom“, „NTT Docomo“, „France Telecom“ ar „China Unicom“, yra „Huawei Device“ strateginiai partneriai.
Daugiau informacijos apie „Huawei Device“ rasite apsilankę svetainėje www.huaweidevice.com
 
Informacija apie „Huawei Device“ nuolat atnaujinama:
„Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/HuaweiDeviceLietuva 
„Twitter“ tinkle: www.twitter.com/HuaweiDevice

Keletas nuotraukų:









Pranešimas spaudai.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas