Liepos 30 dieną startuoja „Ežio“ ir naujojo „Angry Birds“ gėrimo akcija
Virtualūs žaidimo „Angry Birds“ veikėjai persikelia į realybę – nuo liepos 30 dienos visose „Lietuvos spaudos“ ir „Rkiosk“ prekybos vietose įsigijus išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ papildymą už 12 litų ir daugiau, už 1 ct bus galima įsigyti ką tik Lietuvos rinkoje pasirodžiusį „Angry Birds“ tropinės kolos skonio gėrimą. „Angry Birds“ prekės ženklu pažymėtus limonadus Lietuvos rinkai pristato gėrimų gamintoja „Volfas Engelman“.


 
-„Angry Birds“ žaidimo išmaniesiems telefonams herojai vienokia ir kitokia forma keliasi į realybę – gaminami įvairūs žaislai, suvenyrai, saldainiai, drabužiai. Džiaugiamės, kad naująjį „Angry Birds“ gėrimą iš karto pasiūlysime „Ežio“ vartotojams, kurie yra aktyvūs „Angry Birds“ programėlės vartotojai ir žaidėjai, - sakė „Omnitel“ Išankstinio mokėjimo paslaugų skyriaus vadovė Kristina Mažeikytė.
 
Pasauliniu prekės ženklu „Angry Birds“ pažymėtas limonadas į Lietuvos rinką įžengia po to, kai bendrovę „Volfas Engelman“ valdanti Suomijos kompanija „Olvi“  pavasarį įsigijo garsaus prekės ženklo „Angry Birds“ franšizę.
 
-Suomiai pirmieji ragavo šio gėrimo, ir jo sėkmė Suomijos rinkoje nepaliko abejonių – jis privalo pasirodyti ir Lietuvos parduotuvių lentynose. Juk lietuviai dėl šio populiarumo rekordus mušančio žaidimo yra pamišę ne ką mažiau nei mūsų kaimynai iš Šiaurės. Tiesą sakant, ir aš pats kartais su malonumu pašaudau piktus paukščius į žalias kiaules, - teigė AB „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.
 
„Angry Birds“ tropinės kolos skonio gėrimas – tai licencijuotas gerai žinomo prekinio ženklo „Angry birds“  produktas, kuriam keliami labai aukšti kokybės reikalavimai.  „Angry Birds“ veikėjai – piktieji paukščiai, ypač gerai žinomi dėl visame pasaulyje jau pamėgtų išmaniųjų telefonų žaidimų, turi gausybę savo aistruolių visame pasaulyje. 
 
Visavertiškam naudojimuisi išmaniaisiais telefonais ir juose įdiegtomis programėlėmis bei žaidimais „Ežio“ vartotojai už 9 Lt papildymą gauna ne tik nemokamus SMS visoje Lietuvoje ir ypač mažus skambučių tarifus - 9 ct/min. į visus Lietuvos tinklus (pirma minutė su 9 ct sujungimo mokesčiu), bet ir nemokamą mobilųjį internetą – 500 MB duomenų. „Ežio“ vartotojai naudojasi plačiausiu Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinklu, kuris aprėpia apie 400 gyvenamųjų vietovių. „Omnitel“ tęsia pernai pradėtą tinklo atnaujinimą ir šiuo metu jau modernizavo tinklus Vilniuje, Kaune ir pajūrio kurortuose bei užtikrina klientams dar geresnę ryšio kokybę ir didesnę išmaniojo tinklo aprėptį.   

Pranešimas spaudai.

Palikite komentarą
Vardas*
El. paštas